„Victorinox Fibrox 5.6603.15“ yra profesionalus virtuvinis peilis, skirtas filė, tiksliam pjaustymui ir mėsos iškaulinėjimui. Nesvarbu, ar esate virėjas, mėsininkas, ar mėgstate gaminti namuose, pasirinkę „Victorinox Fibrox“ serijos peilius, gausite kokybės ir našumo garantiją, kurią anksčiau turėjo tik profesionalūs virtuvės peiliai. Iškaulinėjimo peilio „Victorinox Fibrox“ ypatybės Patogus, lengvas ir praktiškas garsaus prekės ženklo „Victorinox“ iškaulinėjimo peilis. Dėl siauros ir šiek tiek išlenktos galvutės juo lengvai supjaustysite mėsą ir atskirsite ją nuo kaulo. Jis pagamintas iš tvirto ir lengvai valomo nerūdijančio plieno. Jis turi patogią rankeną iš tvirto plastiko. Kontūruotoje „Fibrox“ peilio galvutėje yra standi 150 mm ilgio geležtė su siauru šiek tiek išlenktu profiliu, todėl mėsą atskirti nuo kaulo bus paprasta ir greita užduotis. Skirtingai nei įprastas virtuvinis peilis, iškaulinėjimo peilis puikiai pjauna mėsą, nesuardydamas jos skaidulų. Atkaulinimo peilį galima naudoti kasdieniam mėsos ruošimui, žuvies ruošimui ir šaltųjų gabalų pjaustymui. Peilis pagamintas iš šveicariško nerūdijančio plieno, kuris užtikrina puikias pjovimo savybes, yra atsparus lūžiams ir įskilimams, jį lengva galąsti net ir klasikiniu antgaliu. Victorinox Fibrox profesionalus peilis Elementas, atsakingas už peilio patogumą, yra rankena su neslystančia tekstūra. Naudojamas „Fibrox“ elastomeras turi šiurkščią apdailą, kuri kartu su kontūrine rankenos forma neleidžia peiliui išslysti iš rankos. Tai ypač svarbu saugumui, kai kasdien dirbama su aštriu įrankiu. Dėl panaudoto nerūdijančiojo plieno ir TPE plastiko peilį galima saugiai plauti indaplovėje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.