„Victorinox Swiss Classic“ sulankstomas virėjo peilis yra populiarus daržovių ir vaisių virėjo peilis dantyta galvute ir profiliuota rankena. Tai įrankis, galintis virtuvėje pakeisti daugumą klasikinių virtuvinių peilių. Peilis puikiai tinka ne tik vaisiams ir daržovėms lupti, bet ir minkštiems sūriams, šaltiems gabalams, duonai pjaustyti, juo galima tepti, jis puikiai tinka filė ir smulkinti žalumynus. Už šį nepaprastą funkcionalumą peilis dėkingas geram plienui ir agresyviai profiliuotoms dantytoms briaunoms, kurios išlaiko savo savybes net ir iš dalies nudilus. Victorinox Swiss Classic virtuvės šefo peilio savybės: Peilis specialiai sukurtas daržovėms ir vaisiams apdoroti ir pjaustyti. Jis gali sėkmingai pakeisti daugumą tradicinių virtuvinių peilių. Jis labai atsparus mechaniniams pažeidimams ir korozijai. Jį galima naudoti sūriui, šaltiems gabalėliams, duonai ir tepimui bei filė. Plastikinė rankena ergonomiškai suformuota, kad būtų galima geriau laikyti. Sulankstytas jis užima nedaug vietos, todėl jį galima pasiimti į stovyklavimo keliones. Nerūdijančiojo plieno naudojimas peilyje „Swiss Classic“ Nerūdijančiojo plieno galvutė, ilgai išlaikanti aštrumą, lengvai galandama ir atspari korozijai. Peilis turi švelniai apdailintą nulinio įsiskverbimo rankeną, kuri padidina saugumą naudojantis peiliu. Patogus „Swiss Class“ peilis Formuota polipropileno rankena užtikrina patogų ir saugų laikymąsi lupant vaisius ir daržoves. Patogus dydis, minimalus svoris ir puikios pjovimo savybės, taip pat nepralenkiama kaina leis „Victorinox“ peilį paversti mėgstamiausiu virtuvės įrankiu.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.